Nemzetközi foci sport

Több mint két focicsapatnyi fertőzöttet találtak egy klubban

Az ukrán élvonalbeli bajnokság hétvégén indult újra a koronavírus-járvány miatt, azonban egy mérkőzést órákkal az újraindulás előtt le kellett fújni.

Mint kiderült, a Karpati Lviv csapatánál többen is fertőzöttek. Az első hírek hat esetről szóltak,

a keddi bejelentés szerint azonban 11 futballista és 15 stábtag adott le pozitív koronavírustesztet.

A fertőzötteket szigorú karanténba helyezték, mindegyikük tünetmentes, egyelőre nem tudni, mikor játszhatnak újra mérkőzést a lvivi játékosok.

Kiemelt kép: fckarpaty.com

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!