Nemzetközi foci

A Barca pénzt és három játékost adna egy 20 éves középpályásért

Bár a Bayern München is kinézte magának a Leverkusen 20 éves szenzációját, Kai Havertzet, nagyon úgy tűnik, hogy a Barcelona is mindent bevet a középpályás megszerzése érdekében. A német Sport1 értesülései szerint a katalánok ráadásul mindent be akarnak vetni:

pénzt, valamint az Emerson Leite, Carles Aleñá, Marc Cucurella hármasból legalább egy, de akár három játékost is beáldoznának Havertzért.

A német középpályás szerződése 2022-ig szól, viszont már lenyilatkozta, hogy készen áll arra, hogy előrelépjen a karrierje érdekében. A Leverkusen sem zárkózik el az elengedésétől, igaz meg fogja kérni az árát: a hírek 100 millió euróról szólnak. A Barca ezen faragna a játékosok bedobásával.

Havertz az előző szezonban ugyan statisztikailag kiemelkedőbb teljesítményt produkált (20 gólja és 7 gólpassza volt klubjában), a mostani tíz találat, nyolc asszisztos mutató miatt sem kell szégyenkeznie, miközben a Leverkusen legjobbja, óriási szerepe van abban, hogy a csapata a dobogóért csatázik a német élvonalban.

Kiemelt kép: RONNY HARTMANN / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik