Nemzetközi foci

A Realnak kedvez egy kiskapu, Madridba mehet a csodatini

Eduardo Camavinga lehet a Real Madrid nagy nyári fogása az As szerint. A Rennes 17 éves középpályásának eddig 32 francia élvonalbeli meccs van a lábában, és már több nagy klub érdeklődését is felkeltette. Mivel csak novemberben tölti be a 18. életévét az angolai származású játékos, így legkorábban télen válthatna klubot a FIFA szabályai szerint, azonban a kivételes esetek közé tartozik, ha egy labdarúgó az EU-n belül igazolna át.

Márpedig Camavinga 2019 novembere óta francia állampolgár is, így ez az akadály elhárult a Real Madrid és a többi kérő elől.

Neymar 100 milliós ajánlatra mondott nemet a PSG-nél
Egy zsák pénzt ajánlottak neki.

A szerződése 2022-ig érvényes a francia klubnál, 37 millió euró körül tartja számon piaci értékét a transfermarkt.com, de a hírek szerint 60 millió euró feletti árért lehet majd csak elvinni. A Rennes nem annyira szeretné, ha már a nyáron elszerződne, ugyanis alapembere már ilyen fiatalon is a csapatnak, ráadásul az idő előtt lefújt Ligue 1-szezonban a harmadik lett a csapat, azaz részt vehet majd a Bajnokok Ligája selejtezőjében, ahol nagy szükség lenne a játékára.

Őt nézte ki magának a Real Madrid:

Kiemelt kép: JEAN-FRANCOIS MONIER / AFP

Olvasói sztorik