Nemzetközi foci sport

Franciaországból igazolt a Premier League-együttes

Pape Gueye ingyen lett a Watfordé.

A jelek szerint a koronavírus-járvány okozta focileállás ellenére dolgoznak Watfordban: az angol élvonalban szereplő klub szerdán bejelentette Pape Gueye megszerzését.

A huszonegy esztendős, korábbi francia korosztályos válogatott középpályást még két hónapig köti szerződés a Le Havre-hoz, pályára lépni azonban már bizonyosan nem fog, ugyanis a Legue 1 mellett a Ligue 2 küzdelmeit is térdre kényszerítette a világjárvány.

Gueye ötéves megállapodást kötött a félbeszakított Premier League tizenhetedik helyén álló, azaz a kiesés elől menekülő együttessel.

Kiemelt kép: watfordfc.com

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!