Nemzetközi foci sport

Tovább tart a rémálom: Dybala negyedszer is pozitív tesztet produkált

Érthetetlen, mi történik a Juventus klasszisával.

Sajtóhírek szerint nem ért véget Paulo Dybala megpróbáltatása: a spanyol El Chiringuito csatorna úgy értesült, az elmúlt másfél hónapban négyszer is pozitív koronavírus-tesztet produkált.

Mint korábban írtuk, a Juventus argentin klasszisa nemrég beszámolt róla, hogy levegőt is alig kapott, olyan erős tünetei voltak, öt perc alatt kifulladt, fájt minden izma, erőtlenül feküdt.

A huszonhat esztendős Dybalánál március 21-én diagnosztizálták először a fertőzést, a barátnőjével, a szépséges Oriana Sabatinivel együtt azonnal kéthetes karanténba került Torinóban. A hölgy április elején negatív tesztet produkált, ám a futballsztár rémálmának nincs vége: állítólag a negyedik tesztje a pozitív lett…

Kiemelt kép: GIUSEPPE MAFFIA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!