Nemzetközi foci

Alakul a Barcelona, Juventus játékoscsere

Arthur kell az olaszoknak, és képben van több klasszis.

Ahogy arról már beszámoltunk, a spanyol sajtó szerint költekezés helyett játékoscseréket szorgalmaz az FC Barcelona a nyári transzferidőszakban. Ha hihetünk a Mundo Deportivónak, egyre inkább biztossá válik, hogy Arthur Melo a Juventusba tart, a helyére Miralem Pjanic érkezhet. Vagy Mattia De Sciglio. Esetleg Rodrigo Bentancur, netán Federico Bernardeschi…

A katalán újság, valamint az olasz La Gazzetta dello Sport szerint ugyanis a tárgyalások során egyre több név felvetődik. A brazil Arthurra állítólag mindenképpen igényt tartanának a torinóiak – más kérdés, hogy Quique Setién, az FCB edzője megtartaná –, cserébe ajánlanának fel több futballistát.

Ha a képlet túlságosan egyszerű volna, múlt vasárnap ugyancsak a Mundo Deportivo szállította a címlapsztorit, hogy Matthijs de Ligtre is szemet vetett a Barca, amely tavaly is nagyon szerette volna megszerezni a holland védőt. A Juventus lett a befutó, amely a jelek szerint első számú „üzleti partnere” lehet a barcelonaiaknak a következő hónapokban.

Kiemelt kép: JOSEP LAGO / AFP

Olvasói sztorik