Nemzetközi foci sport

Könnyfakasztó, hol állt össze a Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini négyes

Lélekemelő.

Rendkívül megindító az a felvétel, melyet Gianluigi Buffon, a Juventus legendás kapusa tett közzé az Instagram-oldalán. Természetesen a negyvenkét esztendős játékos is elérzékenyülve hálálkodott az egészségügyieknek, akik közül négyen „futballistának öltözve” végzik a dolgukat…

Gyanítjuk, az egészségügyben dolgozók hatalmas focirajongók, ugyanis az egyik kórházban „állt össze” a Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini kvartett.

Leonardo Bonucci, akit ugyancsak megérintett a fotó, meg is nevezte a beöltözötteket: Marco, Marta, Elena és Donato. Ahogy a Juventus és az olasz válogatott védője írta, sohasem lehetnek elég hálásak nekik…

Kiemelt kép: MARCO BERTORELLO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!