Nemzetközi foci sport

Ezzel a két klasszissal lesz topcsapat a Newcastle United?

Sajtóhírek szerint Cavani és Mertens lehet az első két fecske.

Élénken foglalkoztatja az angol sajtót a Newcastle United tulajdonosváltása: szinte bizonyos, hogy Mike Ashley eladja a tulajdonrészét a dollárbilliárdos Mohamed bin Szalmán nevével fémjelzett szaúdi konzorciumnak.

Számtalan mém készült arról, ahogy az angol együttes már Leo Messivel, Kylian Mbappéval és Cristiano Ronaldóval rohamoz, ám ez a terv alighanem megmarad a humor szintjén. A világjárvány miatt térdre kényszerített Premier League tizenharmadik helyén álló csapat megszerezheti viszont Edinson Cavanit és Dries Mertenst.

Forrás: sofascore.com

Sajtóhírek szerint a PSG és a Napoli támadója lehet az első fecske a „sztártoborzó akcióban”. S, hogy ki irányíthatja Mohamed bin Szalmán – aki háromszáz millió fontot fizet a belépőért – új „játékszerét”? Mauricio Pochettino és Massimiliano Allegri nevét hallani a leggyakrabban…

Kiemelt kép: PASCAL GUYOT / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!