Nemzetközi foci sport

Így jár egy edző, ha sikert sikerre halmoz

Dick Advocaattal remekel a Feyenoord, hosszabbítottak is vele.

Dick Advocaat vezetőedző szerződést hosszabbított a Feyenoord labdarúgócsapatánál. A 72 éves tréner októberben váltotta a kispadon Jaap Stamot, és irányításával a rotterdamiak a tabella 12. helyéről a harmadikra jöttek fel.

Jó irányba indultunk el, amikor márciusban leállt a bajnokság a koronavírus-járvány miatt. A stábommal együtt be akarom fejezni, amit elkezdtem

– jelentette ki a szakember, aki jövő nyárig kötelezte el magát.

Advocaat korábban olyan kluboknál dolgozott, mint a Glasgow Rangers, a Sunderland, a PSV Eindhoven vagy a Zenit, emellett irányította a holland, a dél-koreai, az orosz és a belga válogatottat is.

Kiemelt kép: Tom BODE / ANP / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!