Nemzetközi foci sport

Visszatértek Vuhanba a helyi csapat játékosai

A Szuperliga rajtja még nem ismert.

Három és fél hónapos távollét után visszatértek Vuhanba a kínai város futballklubjának játékosai. A koronavírusos világjárvány kiinduló helyének számító Vuhan vasútállomásán a hazaérkezőket az AFP francia hírügynökség jelentése szerint több tucatnyi szurkoló várta.

A labdarúgók január másodikán hagyták el a vírus gócpontjává vált települést. Március közepéig Spanyolországban időztek, majd visszatértek Kínába, a déli Sencsen városába, és onnan utaztak most haza – írja az MTI.

Azt egyelőre nem tudni, mikor rajtolhat a helyi Szuperliga új idénye, amely az eredeti kiírás szerint február közepén indult volna.

Kiemelt kép: XIAO YIJIU / XINHUA / XINHUA VIA AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!