Nemzetközi foci

Ötletük sincs rá, mikor folytatódhat a Premier League

Az angol Premier League-ben szereplő klubok ismét megvitatták a koronavírus miatt félbeszakított idény lehetséges befejezéseinek modelljeit, azonban egyelőre nem tűztek ki időpontot a folytatásra.

A húsz csapat képviselői a videokonferencián továbbra is egyetértettek abban, hogy valamilyen módon fejezzék be a szezont és ne kelljen azt törölni.

A megbeszélést nehezítette, hogy a brit kormány további három héttel meghosszabbította a kijárás korlátozására vonatkozó intézkedését, így ugyanis a klubok még azt sem tudják, mikor kezdhetnek a játékosok edzeni.

Abban mindenki egyetértett, hogy a játékosok, a stábtagok, valamint a szurkolók egészségénél nincs fontosabb, és csakis abban az esetben folytatják a pontvadászatot, ha ezt biztonságosan meg lehet tenni.

Kiderült, ki a világ leggyorsabb futballistája
Mbappé legnagyobb sebessége 36 kilométer/óra.

A Premier League-ben a Liverpool – amely harminc év után lenne ismét bajnok – 25 pontos előnnyel áll az élen, legutóbb március 9-én játszottak mérkőzéseket. Európában eddig egyedül Belgiumban jelentették be, hogy a bajnokságot befejezettnek tekintik.

Kiemelt kép: Paul ELLIS / AFP

Olvasói sztorik