Nemzetközi foci

Újabb óriási csavar az Ibrahimovic-sztoriban

Olasz sajtóhírek szerint maradna Milánóban.

A Corriere dello Sport értesülései szerint Zlatan Ibrahimovic nem kíván távozni, hanem szerződést akar hosszabbítani a Milannal. A korábbi sajtójelentések többsége arról szólt, hogy a harmincnyolc esztendős svéd csatár elhagyja Milánót, ahová június 30-ig köti szerződése, és vagy másutt folytatja, vagy befejezi pályafutását.

Ibrahimovic az olaszországi koronavírus-járvány súlyossága miatt jelenleg odahaza, a stockholmi Hammarby futballklubnál edz, amelynek résztulajdonosa is.

A támadó a télen szerződött az AC Milanhoz. A Serie A bajnokságának félbeszakításáig tíz mérkőzésen szerepelt, négy találatot szerzett és egy gólpasszt adott. Olaszország előtt az amerikai bajnokságban, a Los Angeles Galaxy csapatában játszott, ahol decemberben lejárt a megállapodása. A milánóiaknál már korábban is futballozott, mégpedig 2010 és 2012 között, 2011-ben olasz bajnoki címet és Szuperkupa-győzelmet ünnepelhetett.

Úgy tudni, az elnyűhetetlen támadó abban az esetben marad, ha az AC Milan vezérkara „versenyképes” együttest garantál. A Corriere dello Sport azt írja, Ibra a Bajnokok Ligájában szeretne futballozni…

Kiemelt kép: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik