Nemzetközi foci

Kanté útja Barcelonába vezet, világsztárt kérnek cserébe

Coutinho mozdíthatja előre a transzfert.

Spanyol sajtóhírek szerint a katalán klub szerződtetné a Chelsea labdarúgóját, N’Golo Kantét. A francia védekező középpályás már nem tűnik érinthetetlennek Londonban, hiszen nem azt a teljesítményt hozza, amit megszokhattak tőle a klub szurkolói és a futballrajongók.

Frank Lampard vezetőedző a hírek szerint úgy érzi, a középpályás nem tesz hozzá eleget a támadásokhoz, így a Chelsea a szezon végén hajlandó elengedni – írja az m4sport.hu.

Fel is kapta a fejét a Barcelona, és bár a francia klasszist a Paris Saint-Germainnél és a Real Madridnál is szívesen látnák, a Mundo Deportivo úgy értesült, mégis a Camp Nou lehet karrierje következő állomáshelye.

A katalánok játékosa, a Bayern Münchennél kölcsönben futballozó Philippe Coutinho – akit biztosan nem fog megvenni a bajor klub – ugyanis állítólag a Chelsea-be vágyik, így a katalánok egy csereüzleten törik a fejüket.

A keretben még lenne is helye Kanténak, mert Arturo Vidal és Ivan Raktic várhatóan távozik a klubtól. Más kérdés, hogy a kezdőbe beférne-e, hiszen ha van csapat, amely támadófutballt játszik, az éppen a Barcelona, és teszi ezt már hosszú évek óta a 4-3-3-as felállásban.

Kiemelt kép: FRANCK FIFE / AFP

Olvasói sztorik