Nemzetközi foci sport

A Real Madrid után a Sevilla is szerb játékossal erősítene

Spanyol sajtóhírek szerint a nyáron megvehetik Rajkovics kapust.

A világjárvány miatt felfüggesztett LaLiga harmadik helyén álló Sevilla a szerb válogatott kapusát, Predrag Rajkovicsot nézte ki magának, és már a következő átigazolási szezonban szerződteti az As spanyol lap információja szerint.

A 24 éves, 192 centis hálóőr jelenleg a francia élvonalbeli Reims játékosa, értékét a mértékadó Transfermarkt 5.5 millió euróra becsüli.

Rajkovics az idény felfüggesztéséig 27 alkalommal védett, csupán egyszer hiányzott bajnoki mérkőzésen, 18-szor vették be a kapuját, és 12 meccsén maradt érintetlen a hálója. Ahogy arra az MTI felhívja a figyelmet, az egész szezonban a Reims csak egyszer kapott két gólnál többet – éppen akkor, amikor nem Rajkovics állt a kapuban.

Mint ismert, tavaly a Real Madrid igazolt szerb futballistát, ám Luka Jovics enyhén szólva sem váltotta meg a világot.

Kiemelt kép: FRANCOIS NASCIMBENI / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!