Nemzetközi foci sport

Mario Balotelli új országban próbálhat szerencsét

A Milliyet hétfői beszámolója szerint a Galatasaray együttese nagyon közel áll ahhoz, hogy Mario Balotellit szerződtesse. A török lap szerint az olasz élvonalbeli Bresciában szereplő csatárért már kész ajánlatot tett a sztárcsapat, amely kettő évre szól, egy éves hosszabbítási opcióval.

A törökök szerint Balotelli erősebb csapatban szeretne játszani, amivel esélye lehet újra beverekednie magát a válogatottba. A botrányhős csatár ezt egy stabil Bajnokok Ligájában szereplő klubbal, amilyen a Galatasaray, könnyen elérhetné. Érdemes megjegyezni, a Brescia elnöke decemberben azt mondta, hogy Balotelli megfelelő ajánlat esetén távozhat.

Balotelli a félbeszakadt idényben 19 mérkőzésen öt gólt szerzett, a válogatottban viszont utoljára 2018 júliusában lépett pályára, a Lengyelország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésen.

Kiemelt kép: Matteo Ciambelli / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!