Nemzetközi foci sport

A Barcelona megtalálta Lautaro Martínez alternatíváját

A Mundo Deportivo szerint Isak érkezhet San Sebastianból.

Új nevet dobott be a katalán sajtó. A Mundo Deportivo értesülései szerint az FC Barcelona felkészült arra az esetre, ha a nyáron mégsem tudná megszerezni Lautaro Martínezt, az Inter támadóját.

A B-terv az „új Ibraként” is emlegetett Alexander Isak, a Real Sociedad svéd futballistája. A lap úgy tudja, a húszéves csatár szerződése hetvenmillió eurós kivásárlási árat tartalmaz, ugyanakkor korábbi klubjának, a Borussia Dortmundnak elővásárlási joga van.

A svéd válogatott Isak tavaly érkezett meg a baszkokhoz, és 1054 perc alatt hét bajnoki gólig jutott.

Kiemelt kép: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!