Nemzetközi foci bajnokok ligája

Neymar előre kitalálta, hogy kigúnyolja a dortmundi csodatinit

Négy nyolcaddöntős párharcot tudtak befejezni a Bajnokok Ligájában, mielőtt a koronavírus-járvány miatt felfüggesztették a sorozatot: az Atalanta, a Leipzig, az Atlético Madrid és a PSG jutott be a legjobb nyolc közé, utóbbi a Dortmund ellen fordított az idegenbeli 2-1-es vereség után.

A visszavágón a PSG első gólját Neymar szerezte, aki ugyanúgy ünnepelt, mint az első meccsen a dortmundi csodagyerek, a meditálást imitáló Erling Haaland.

A PSG brazil védője, Marquinhos azt mondta, Neymar előre eltervezte, hogy ha gólt szerez, akkor Haalanddal fog trollkodni.

Szereti az ilyet. Nem egy szimpla futballista, nem félős típus és mindig válaszol a provokációra

– mondta Marquinhos, aki próbálta meggyőzni Neymart, hogy várjon a meccs végéig a trollkodással, de ő hajthatatlan volt, és egyből a gólja után leutánozta az ellenfél gólörömét.

Más kérdés, hogy a norvég tini azt nyilatkozta, hogy semmi provokáció nem volt a gólörömében, egyszerűen arra utalt vele, hogy szeret meditálni.

Ezek után döntse el mindenki, mennyire volt elegáns lépés a PSG-től, hogy a meccs után egy olyan videót készítettek, amelyben az egész csapat meditálást imitált.

Kiemelt kép: GETTY/UEFA / AFP

Olvasói sztorik