Nemzetközi foci sport

Rüstü túlélte, de állítja, a koronavírus az egész emberiséget veszélyezteti

A koronavírus egyáltalán nem vicc, nyilatkozta a legendás török válogatott kapus, Rüstü Recber, akit saját maga is súlyos állapotban került kórházba, de úgy tűnik, már túl van a nehezén.

Koronavírusos a Barcelona korábbi kapusa
A hírről felesége számolt be, a hálóőrt kórházba szállították.

A Barcelona és a Fenerbahce egykori, 120-szoros válogatott, világbajnoki bronzérmes játékosa a Tuttomercatowebnek adott interjút.

„Az első napon csak enyhe torokfájásom volt, ezt hőemelkedés követte, de nem haladta meg a 37,5 fokot. Miután megbeszéltem a háziorvosommal, elkezdtem láz- és fájdalomcsillapítókat szedni. Aztán étvágytalanná váltam, megváltozott a szaglásom és az ízlésem. Majd köhögni kezdtem. A levertségből úgy gondoltam, egyszerű influenzám van, de a lázam folyamatosan emelkedett, majd már gyógyszerrel sem sikerült csillapítani. Akkor mentem kórházba” – nyilatkozta.

A tesztek során kiderült, hogy a tüdőgyulladásomat koronavírus okozza. Életem legnehezebb időszaka volt, de szerencsésen átvészeltem és végre hazamehettem. Megtapasztaltam, hogy ez a vírus súlyos, nem szabad alábecsülni és viccelődni vele. Az egész emberiséget veszélyezteti.

Hozzátette, a legfontosabb, hogy mindenki maradjon otthon és senkivel se vegye fel a kapcsolatot.

Kiemelt fotó: PAUL ELLIS / AFP 

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!