Nemzetközi foci sport

Újabb korábbi csapattárs harangozta be Cavani érkezését

Mindenki az uruguayi csatárt akarja.

Négy brazil klub is szívesen látná soraiban Edinson Cavanit, a Paris Saint-Germain uruguayi labdarúgóját. A támadónak június végén lejár a szerződése, így ingyen távozhat Párizsból. Diego Lugano, a Sao Paulo FC sportigazgatója a minap cáfolta, hogy szinte biztosan az argentin Boca Juniors lesz a 33 éves Cavani következő klubja.

Azt hiszem, mielőtt a Bocába megy, csatlakozik hozzánk. Ez nem újdonság, már régóta mondom

– közölte Lugano, aki az uruguayi válogatottban sokáig a csatár csapattársa volt. Érdekesség, hogy nemrég az ugyancsak uruguayi Cristian Roríguez beszélt arról, biztosan tudja, Cavani hazatér, és a Penarolban folytatja…

A támadó állítólag a brazil Flamengo, Internacional és Palmeiras érdeklődését is felkeltette, de Lugano mellett a Sao Paulo mellett szólhat Daniel Alves személye is, hiszen a jobbhátvéd a PSG-ben csapattársa volt Cavaninak – írja az MTI.

A francia élvonal eddigi szakaszában 22 mérkőzésen hét gólt szerző és három gólpasszt adó támadó iránt egyébként korábbi klubja, a Napoli is érdeklődik, sőt az olaszok állítólag már meg is kezdték a tárgyalást vele.

Kiemelt kép: ALEXANDRE SIMOES / GETTY/UEFA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!