Nemzetközi foci sport

Neymar anyukája összejött egy, a fiánál hat évvel fiatalabb férfival

A szerelem nem ismer éveket.

Helyi lapok szúrták ki, hogy a brazil Neymar anyukájára is rátalált a szerelem: Nadine Goncalves egy 22 éves férfival, bizonyos Tiago Ramosszal jött össze. Neymar-anyuka mindezt az Instagramon osztotta meg a világgal.

A férfiról annyit lehet tudni, hogy megszállott gamer, a 4K Easy nevű e-sport csapatnak is tagja. Mellette pedig modellként dolgozik.

A kapcsolatra a 28 éves Neymar is áldását adta: „Légy boldog, anyu, szeretlek” – írta a bejegyzés alá.

View this post on Instagram

O inexplicável não se explica, se vive… ❤️

A post shared by Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves) on

Kiemelt kép: Thomas Samson/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!