Nemzetközi foci sport

Egy apró gesztus is óriási lehet – sztárok segítik a Vöröskereszt munkáját

Világhírű sportolók, köztük futballsztárok csatlakoztak az olasz Vöröskereszt kampányához, amely pénz gyűjt a koronavírus-járványban segítségre szorulók számára.

„Együtt segíthetünk az Olasz Vöröskeresztnek abban, hogy konkrét segítséget nyújtson a leginkább rászorulók számára az étkezési utalványok elosztásában. Nem számít, nagy vagy kicsi az adománya. Ebben a vészhelyzet pillanatában akár egy apró gesztus is óriási lehet… Adományozzon most, azoknak, akik soha nem adják fel” – olvasható a felhívásban.

Az akcióhoz olyan nagy nevek csatlakoztak, mint Cristiano Ronaldo, Gianluigi Buffon, Alessandro Del Piero, Javier Zanetti vagy az olimpiai és világbajnok úszó Federica Pellegrini és az autóversenyző Alex Zanardi és Charles Leclerc.

Kiemelt fotó: nevergiveup.tinaba.it

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!