Nemzetközi foci sport

Ibra kihívta, Pogba legyőzte, a világ csak hüledezik

Pénteken megmutattuk az elnyűhetetlen svéd mágus, Zlatan Ibrahimovic (Milan) trükkjét, amely a rajongók szórakoztatása mellett arra is szolgált, hogy kihívja a franciák világbajnokát, Paul Pogbát, akinek csak annyit üzent: „Game over”.

A Manchester United mókamestere vette a lapot, és olyat húzott, hogy attól leesett az állunk. Pogba sarokkal pöccintette a falra a labdát, amely a minipalánk gyűrűjébe hullott.

„Megtiszteltetés volt a kihívás és az oroszlán legyőzése. A játék most már véget ért” – vágott vissza Pogba.

Kiemelt kép: GUILLAUME SOUVANT / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!