Nemzetközi foci sport

Több szempontból furcsa igazolást jelentett be a Premier League-csapat

A luxemburgi Sinani a nyáron érkezik Norwichba.

Az angol élvonalban sereghajtó Norwich City a hivatalos honlapján jelentette be a luxemburgi (!) Danel Sinani szerződtetését. A klub tájékoztatása alapján három évre szóló megállapodást kötöttek az F91 Dudelange 23 éves szélsőjével, aki a nyáron érkezik majd új állomáshelyére.

A belgrádi születésű támadó 21-szeres válogatott, a nemzeti együttesben háromszor volt eredményes. Sinani a 2019-20-as idényben 17 bajnoki találkozón 14 gólt szerzett, az Európa Ligában 11 mérkőzésen lépett pályára és kilenc gól fűződik a nevéhez – írja az MTI.

A koronavírus-járvány miatt az angol Premier League-ben április végéig függesztették fel a mérkőzések, az 5-6-18-as győzelmi mutatóval rendelkező Norwich City 29 találkozón 21 pontot gyűjtött, és hat ponttal van lemaradva a már bennmaradást érő helyen álló West Ham United, Watford párostól.

Kiemelt kép: ARIS MESSINIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!