Nemzetközi foci sport

„Hazugság” – Messi kiosztotta a médiát a neten

A Barcelona sztárja megelégelte, hogy össze-vissza írogatnak róla.

Lionel Messi az Instagramján reagált a TNT Sports oldalán megjelent, vele kapcsolatos információkra, amiket nemes egyszerűséggel hazugságoknak, álhírnek titulált – írja az m4sport.hu.

Az argentin sporttelevízió azt állította, hogy Messi kifizette 32 börtönben töltött nap után házi őrizetbe került Ronaldinho 1,6 millió dolláros óvadékát, illetve megszellőztette lehetséges távozását a Barcelonától, az Intert megjelölve lehetséges célpontként.

Ennek lehetőségéről egyébként az Inter korábbi elnöke, Massimo Moratti is beszélt.

Messi egy képernyőképet készített a TNT bejegyzéséről és azt írta: „hazugság 1, hazugság 2”, valamint „#fakenews ”. Hozzátette: „a pár héttel ezelőtti Newell’s Old Boys-hír sem volt igaz, hála Istennek, hogy senki nem hitt nekik”.

Kiemelt kép: JAVIER SORIANO / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!