Nemzetközi foci

Jelentősen átalakíthatja keretét a Juventus

Folyamatosan új nevek kerülnek elő a hírekben.

Tegnap megírtunk: az olasz rekordbajnok Juventus túl kíván adni 30 éves bosnyák középpályásán, Miralem Pjanicon. A Tuttosport úgy tudja, hogy a játékos, akinek piacra dobásához Maurizio Sarri vezetőedző is hozzájárult, akár 60 millió eurót is hozhat.

Az átigazolási hírekben mindig lelkes olaszok eközben folyamatosan dobálják be a neveket, akik az érkezői oldalt erősíthetik.

Az egyik legújabb információ szerint mind a Juventus, mind a Napoli tárgyalásokat folytat a Chelsea védője, Emerson Palmieri ügynökével. A La Gazzetta dello Sport szerint a londoniak 25-30 millió euróért lennének hajlandók megválni a védőtől, a játékos képviselői már felvették a kapcsolatot a torinói és nápolyi egyesülettel is. A Chelsea a játékos pótlásán ügyködik – fogalmaz a juventushungary.hu.

Eladná világsztárját a Juventus, 60 millió euró az ár
Paulo Dybalát viszont szeretnék megtartani.

A Tuttosport szerint a torinói csapat kész tervvel állt elő, hogy magához csábítsa a Fiorentina középpályását, Gaetano Castrovillit is: készen állnak felajánlani Rolando Mandragora játékjogát a játékosért cserébe. Castrovilli ebben a szezonban vált meghatározó emberré csapatánál, amelyhez a 23 éves olaszt 2024-ig köti szerződése. Ebben a szezonban 26-szor lépett pályára, 2203 percet töltött ott.

A harmadik név a Juve kapcsán Bryan Cristante: a hírek szerint a Serie A címvédője még mindig érdeklődik a Roma középpályása iránt, a fővárosiak azonban nem akarnak megválni tőle. A Juve már régóta figyeli a 25 éves játékost, 2018-ban majdnem le is igazolták az Atalantától. Azt írják róla, megfelelő pótlása lehetne Sami Khedirának. Cristante 21 mérkőzésen szerepelt a szezonban, egy gólt szerzett és két gólpasszt osztott ki.

Kiemelt kép: GLYN KIRK / AFP

Olvasói sztorik