Nemzetközi foci sport

Mourinho titkos edzéseket tart a Tottenham játékosainak?

A klub figyelmeztette a portugál szakvezetőt.

Óriási felháborodást keltett Angliában, hogy a közösségi médiában terjedő képek és videók szerint José Mourinho „titkos” edzéseket tartott egy észak-londoni parkban.

Mint kiderült, a Tottenham szakvezetője a francia Tanguy Ndombelével foglalkozott, míg Davinson Sánchez és Ryan Sessegnon ugyancsak a Hadley Common parkban futott (egymás mellett, vagyis ügyet sem vetve a kellő távolság betartására). A Mirror című lap szerint Mourinhóék dacolnak a koronavírus-járvány miatt bevezetett szigorú intézkedésekkel, míg az Independent azt írja, a Spurs már figyelmeztette az edzés résztvevőit.

Az Egyesült Királyságban jelenleg több mint 55 ezer fertőzöttről tudnak, a betegségbe idáig 6100 főnél is többen haltak bele.

Kiemelt kép: Twitter

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!