Nemzetközi foci sport

A Real Madridnál is csökkentik a játékosok fizetését

Szerda délutánra sikerült megállapodni a labdarúgókkal és a személyzettel.

A Real Madrid hivatalos csatornáin közölte, hogy a labdarúgó- és a kosárlabdacsapattal megállapodva tíz, illetve húsz százalékkal csökkenti mindkét sportág első keretbeli játékosainak és személyzetének a 2019–2020-as szezonra érvényes fizetését.

A döntést a klub is a kialakult helyzet, vagyis a koronavírus miatt szünetelő bajnoksággal indokolta.

A klub emellett támogatását és együttérzését fejezte ki azoknak, akiket közvetlenül is érint a koronavírus, illetve annak következményei.

Kiemelt kép: Gabriel Bouys/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!