Nemzetközi foci sport

Kiengedték a börtönből Ronaldinhót, házi őrizetbe kerül

Több mint egy hónap után kiengedték a paraguayi börtönből Ronaldinhót, akit testvérével, Roberto Assisszal együtt azért tartóztattak le, mert hamis útlevéllel utaztak be az országba. A Globoesporte cikke szerint a testvérpár ügyvédei kifizették az 1,6 millió dolláros óvadékot, így a korábbi labdarúgó és bátyja sokadik próbálkozásra elérte, hogy házi őrizetbe kerülhessen. Egy asuncióni hotelben várják az ügy folytatását.

Ronaldinhóékat még március 6-án vették őrizetbe, amikor egy kaszinótulajdonos meghívására érkeztek Paraguayba, ahol az exfocista gyerekeknek szóló jótékonysági programon vett volna részt. Csakhogy a világbajnok és aranylabdás brazil útlevelét 2018-ban bevonták, mivel nem fizetett be egy 2,5 millió dolláros bírságot. Úgy volt, hogy fél évet kell börtönben töltenie.

Ronaldinhót eleinte sztárként kezelték a börtönben, ám a végén már csak az ügyvédei mehettek be hozzá. A 40. születésnapját is bent töltötte.

Kiemelt kép: Norberto DUARTE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!