Nemzetközi foci sport

Paris Saint-Germain-játékosra hajt a Barcelona

Nem Neymarról, a francia Kurzawáról van szó.

A Sport című katalán lap értesülései szerint nem Neymar az egyetlen PSG-labdarúgó, aki Barcelonába igazolhat a nyáron. A brazil cselgép mellett a francia Layvin Kurzawa is a Barca-vezérkar látókörébe került, alighanem közrejátszik ebben az is, hogy a jelenlegi szerződése mindössze három hónapig érvényes, azaz igazolási díj nélkül válthatna.

A huszonhét esztendős balhátvéd megszerzése azért lehet fontos az FCB-nek, mert Junior Firpo enyhén szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a hírek szerint lemondana róla a klub.

A mértékadó Transfermarkt által tizenöt millió euróra taksált Kurzawa öt éve érkezett meg Párizsba (korábban a Monacóban futballozott), a koronavírus-járvány miatt felfüggesztett idényben nem számított kulcsjátékosnak, 14 bajnokin mindössze 855 perc jutott neki.

Kiemelt kép: PASCAL PAVANI / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!