Nemzetközi foci sport

A rémálom folytatódik: Dybala ismét pozitív tesztet produkált

A barátnője, Oriana Sabatini erősítette meg.

Sajtóhírek szerint nem ért véget Paulo Dybala és bájos barátnője megpróbáltatása: a kéthetes karantén letelte után az argentin futballista ismét pozitív koronavírus-tesztet produkált.

Mint korábban írtuk, a Juventus klasszisa néhány napja beszámolt róla, hogy levegőt is alig kapott, olyan erős tünetei voltak, öt perc alatt kifulladt, fájt minden izma, erőtlenül feküdt.

Dybala és kedvese, Oriana Sabatini nemrég negatív tesztet produkált, ám a rémálomnak nincs vége: mint kiderült, továbbra is koronavírussal fertőzött…

Kiemelt kép: FRANCO ROMANO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!