Nemzetközi foci

Nincs több kérdőjel, 2023-ig aláírt a Bayernhez a vezetőedző

Az együttes az 55 éves trénerrel a kispadon 21-ből 18 találkozót megnyert.

A Bayern München labdarúgócsapata 2023-ig meghosszabbította Hansi Flick vezetőedző szerződését.

A bajor klub honlapjának bejelentése szerint a vezérigazgató Karl-Heinz Rummenigge, az egyesület igazgatóságának tagja, Oliver Kahn, valamint Hasan Salihamidzic sportigazgató egyetértésével toldották meg a kontraktust 2023. június 30-ig.

Fenekestül felforgatja a világfutball átigazolási piacát a járvány
Az új futballisták szerződtetésének összege 25 éve először fog csökkenni.

A Bundesligában címvédő bajorok november elején menesztették Niko Kovac vezetőedzőt, akinek helyét ideiglenes megbízással Flick vette át. Utóbbi 2006 és 2014 között a német válogatott pályaedzője volt, a müncheniek szakmai stábjához júliusban érkezett. Rummenigge decemberben közölte, hogy a szakember a 2019–2020-as szezon végéig biztosan vezetőedző marad.

Flick múlt vasárnap hangsúlyozta: mivel a világjárvány idején vannak fontosabb dolgok a jövőjénél, így egyelőre nem foglalkozik a szerződéshosszabbítással.

Az együttes az 55 éves trénerrel a kispadon 21-ből 18 találkozót megnyert, a Chelsea-t például február végén 3-0-ra győzte le Londonban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

A koronavírus-járvány miatt április 30-ig biztosan nem rendeznek mérkőzéseket a Bundesligában, erről kedden az első és a másodosztály 36 klubjának részvételével tartott virtuális közgyűlés határozott.

Kiemelt kép: firo / Sebastian El-Saqqa / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik