Nemzetközi foci sport

Koronavírus: jótékonysági meccsre készül a Barcelona

A katalán Igualada ellen.

A katalán Igualada jelentette be, hogy jótékonysági mérkőzést játszik a térség és a világ egyik legnagyobb csapatával, az FC Barcelonával. A két együttes a koronavírus-járvány lecsengését követően csap majd össze.

A meccs helyszínének az igualadai Municipal de Les Comes Stadiont jelölték meg.

A Marca hozzáteszi: Igualada az egyik leginkább koronavírus-sújtotta terület Spanyolországban, és Európa egyik legmagasabb halálozási rátájával rendelkezik jelenleg.

Kiemelt kép: Lluis Gene/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!