Nemzetközi foci sport

Szombaton újabb országban indul el a labdarúgó-bajnokság

Tádzsikisztánban nem vesznek tudomást a koronavírusról.

Tádzsikisztánban a hét végén megkezdődik a labdarúgóidény: szombaton rendezik meg a hazai szuperkupa döntőjét, vasárnap pedig az élvonalbeli bajnokság első fordulójának mérkőzéseit – jelentette a TASZSZ orosz hírügynökség.

A volt szovjet tagköztársaságban kilenc első osztályú csapat van, s a bajnokságban mindegyik három mérkőzést vív mindenkivel.

A tádzsik szövetség közlése szerint az együttesek összesen 42 idegenlégióst neveztek az új szezonra, amelynek szombati nyitányaként a két legjobb gárda, a fővárosi FC Isztiklol és az ország második legnagyobb városának csapata, az FC Hudzsand csap össze a szuperkupáért – írja az MTI.

A TASZSZ megjegyzése szerint koronavírusos fertőzöttet eddig nem regisztráltak Tádzsikisztánban. A járvány miatt másutt világszerte szünetelnek a bajnokságok, Európában egyetlen kivétel a szintén ex-szovjet tagállam, Fehéroroszország, ahol változatlanul tart a pontvadászat.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!