Nemzetközi foci sport

Boatengék feladták a leckét a világnak a karanténvideós kihívásban

Családi BL-vetélkedés.

Fájdalom, a koronavírus-járvány a Bajnokok Ligáját is elsöpörte, egyelőre megjósolhatatlan, mikor folytatódhat az öreg kontinens legrangosabb kupasorozata. A szurkolók milliói mellett a játékosoknak is hiányzik a BL-hangulat, a világjáró Kevin-Prince Boateng otthoni verzióban igyekezett feleleveníteni a nagy meccsek légkörét.

A Barcelonát is megjáró, jelenleg a török Besiktas alkalmazásában álló német-ghánai labdarúgó modell párjával, Melissa Sattával és kisfiúkkal rendezett „mini BL-t”.

Korábban Martin Braithwaite, a Barca nemrég igazolt dán csatára a fiával és a lányával „sorakozott fel” a kertjében. A képsor alatt a Bajnokok Ligája himnusza szólt…

Kiemelt kép: instagram/melissasatta

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!