Nemzetközi foci sport

Klopp könnyekig hatódott azon, hogy a Pool indulóját énekelték a kórházban

A napokban készült egy videó az egyik angliai kórházban, ahol az alkalmazottak az intenzív osztályon dolgozóknak kezdték el énekelni a Liverpool focicsapatának himnuszát, a You’ll Never Walk Alone-t. Amikor mérkőzés előtt éneklik a drukkerek is el tud érzékenyülni az ember, de most, a koronavírus-járvány alatt még inkább szívhez szóló a nóta.

A felvétel eljutott Jürgen Klopphoz, a Pool menedzseréhez is, aki ezzel kapcsolatban elmondta: nem bírta könnyek nélkül megnézni a videót.

Kaptam egy videót, és amikor az emberek elkezdték énekelni a You’ll Never Walk Alone-t az intenzív osztályon, azonnal sírni kezdtem. Hihetetlen. Ugyanakkor mindent el is árul, ezek az emberek nem csak végzik a dolgukat, hanem szívvel-lélekkel teszik azt

idézi a Guardian a német edzőt, aki azt is mondta, hogy nem lehet eléggé megköszönni az egészségügyi alkalmazottaknak azt, amit tesznek, ugyanis az egészségüket kockáztatják mások érdekében.

Jürgen Klopp arról is beszélt, hogy mindennél fontosabb most az összefogás. Hetekkel ezelőtt még minden ország a saját problémájaként tekintett a járványra, azóta viszont bebizonyosodott, hogy csak közösen lehet megtalálni a megoldást.

A dal a legutóbbi BL-győzelem után:

Kiemelt kép: PAUL ELLIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!