Nemzetközi foci

Még hogy szünetel a futballélet: elverték a Juventust, bombagóllal kapott ki a City

Három bajnokságban is rendeztek tétmeccseket.

Nem állt még le teljesen a futballvilág, hétfőn három olyan bajnokságot találtunk, ahol zajlottak a küzdelmek. Ezekben néztünk szét, hogy az átigazolási hírek/pletykák és a koronavírusról szóló tájékoztatók között a pályán zajló eseményekről is beszámoljunk.

Az ausztrál pontvadászatban a Newcastle Jets otthon verte 2-1-re a Melbourne City csapatát zárt kapus mérkőzésen. Ez a City a Manchester City tulajdonosi köréhez tartozó együttes. Szétnéztünk az összeállítások között: a hazaiaknál a korábbi skót és angol Premier League-játékos Joe Ledley (Celtic, Crystal Palace) és Wesley Hoolahan (Livingston, Norwich), a vendégeknél a korábbi Athletic Bilbao-legenda, Markel Susaeta neve volt ismerős.

Ausztrál bajnokság, 26. forduló:

Newcastle Jets–Melbourne City 2-1

A mianmari élvonalban a listavezető Hantharwady United újra nyert, a Zwekapin Unitedet verték 4-2-re a 38 éves, elefántcsontparti Donald Bissa mesterhármasával. Az ötödik Sagaing a tök utolsó Chin United ellen győzött 3-1-re.

Mianmari bajnokság, 10. forduló:

Hantharwady United–Zwekapin United 4-2
Sagaing–Chin United 3-1

Játszottak Nicaraguában is: a második Managua FC simán verte otthon 4-2-re a Juventust, pontosabban a hetedik Juventus Managua csapatát. A hatodik Chinandega viszont csak 1-1-es döntetlenre volt jó a Sabanas vendégeként. Mindkét meccset zárt kapuk mögött rendezték.

Nicaraguai bajnokság, 10. forduló:

Managua FC–Juventus Managua 4-2
Sabanas–Chinandega 1-1

Kiemelt kép: Twitter/Newcastle Jets

Olvasói sztorik