„Mindenképpen szeretnék vinni egy világsztárt a Realhoz”

Paul Pogbáról és Erling Haalandról beszélt a közös játékosügynökük.

Az egyik legbefolyásosabbnak tartott játékügynök, Mino Raiola a Marcának adott interjút, amelyben többek között a Real Madridhoz fűződő viszonyáról és két – a királyiakkal többször összeboronált – ügyfeléről, Paul Pogbáról és Erling Haalandról is beszélt. A cikket az m4sport.hu szemlézte.

Mindenképpen szeretnék vinni egy világsztárt a Real Madridhoz, mégpedig még idén nyáron. Nagy büszkeséggel töltene el, hiszen a Real egy hatalmas klub

– mondta az olasz származású, hollandiai születésű ügynök, aki kifejezetten jóban van a Florentino Pérez klubelnök jobbkezének tartott José Ángel Sánchezzel.

Úgy tűnik, végleg döntöttek Zidane jövőjéről Madridban
Akkor is maradhat 2022-ig, ha idén nem nyer semmit a csapattal.

Biztosan esett már szó közöttük Paul Pogbáról, akit tavaly nyáron a nemzetközi sajtó kis túlzással minden nap eladott a Realnak. A francia világbajnoknak jövő nyárig érvényes a szerződése az MU-val, és bár a klubjának opciója van egy évvel megtoldani azt, az angol lapok továbbra is a Realnál látják a jövőjét.

Paul nehéz időszakon van túl. Most az az egyetlen célja, hogy mihamarabb visszatérhessen, és Bajnokok Ligája-induláshoz segítse a Unitedet. Jelenleg lehetetlen megmondani, hogy mi lesz vele. Később talán már világosabb lesz a helyzet, az viszont biztos, hogy tavaly nagy volt az érdeklődés iránta. Meglátjuk, idén is így lesz-e.

– Senki sem hitte, hogy ilyen gyorsan felveszi a Bundesliga és a Bajnokok Ligája ritmusát – tért át a Dortmundhoz télen eladott Erling Haalandra. – Én például annak idején úgy gondoltam, még nem jött el az ideje, hogy távozzon Salzburgból. Most pedig azt gondolom, hogy nyáron nem hagyja el Dortmundot…

A 19 éves csatár 11 meccsen 12 gól szerzett a sárga-feketék színeiben, már a Real is érdeklődött iránta. A Marca úgy tudja, a királyiak valóban rajta tartják szemüket Haalandon, ám hivatalos megkeresés sem ügynökéhez, sem a Dortmundhoz nem érkezett.

Kiemelt kép: Mauro Ujetto / NurPhoto