Nemzetközi foci

Szupersztárral pótolná Neymart a PSG

Ha sikerül eladni a brazilt, Dybala jöhet a helyére a Juventusból.

A Paris Saint Germain abban reménykedik, hogy elő tudja teremteni a Paulo Dybala leigazolásához szükséges összeget akkor, ha a Barcelona valóban leigazolja a brazil Neymart a szezon végén – írja a juventushungary.hu.

Fabrizio Romano sportújságíró szerint a PSG már múlt nyáron is szerette volna leigazolni a 26 éves argentin sztárt.

A franciák tudták, hogy a Juventus értékesíteni szeretné Dybala játékjogát, de az üzletre csak akkor lett volna lehetőségük, ha sikerül nyélbe ütni a 28 éves Neymar átigazolását a Barcelonához. Végül ez kútba esett, így a párizsi alakulatnak fel kellett adnia a Dybala-projektet.

A PSG ezen a nyáron ismét meg fog próbálkozni az argentin támadó leigazolásával. A francia alakulat újfent arra készül, hogy értékesíti Neymart 120 millió euró körüli összegért, és ezt az összeget a Juventus támadójának leigazolására fordítaná.

Messi otthagyja a Barcelonát, ha nem tér vissza Neymar
A nyáron szándékozik távozni, annak ellenére, hogy szerződése jövő év júniusáig érvényes.

A Juventusnak azonban esze ágában sincs eladni Dybalát, sőt új szerződésében kivételes feltételeket készülnek biztosítani számára. Amint az arculati jogok kérdése megnyugtatóan rendeződik, valószínűleg a szerződésre is rákerül a felek aláírása, így a franciáknak visszavonulót kell majd fújniuk.

A PSG viszont kivár, figyel, és ha bármi nem úgy alakul, ahogy a Juventus képzeli, akkor kész lecsapni Dybalára.

Kiemelt kép: AFP

Olvasói sztorik