Nemzetközi foci bajnokok ligája

Egyre drámaibb a helyzet a Valenciánál, megható fotót posztolt az első fertőzött

A Valencia együttesénél egyre többen produkáltak pozitív koronavírustesztet. A klub tájékoztatása szerint az érintettek tünetmentesek, és házi karanténba vonultak.

Újabb pozitív koronavírusteszteket produkáltak a Valencia együttesénél: az Atalanta elleni, Milánóban megrendezett BL-nyolcaddöntőre elutazó stáb mintegy 35 százaléka fertőződött meg, közölte a klub.

Elsőként Ezequiel Garayról derült ki, hogy megfertőzte a koronavírus, aztán Eliaquim Mangala és José Gaya neve került összefüggésbe a járvánnyal, rajtuk kívül két stábtagot említettek még, akik pozitív tesztet produkáltak.

Ezequiel Garay megható posztban mutatta meg, hogy tartja a kapcsolatot kedvesével:

Hétfőn késő este azonban újabb közleményt adott ki a Valencia, amelyben az áll: az Atalanta elleni, Milánóban megrendezett BL-nyolcaddöntőre elutazott stáb mintegy 35 százaléka fertőződött meg a koronavírustól – pontos számadatot és neveket sem tartalmazott a közzétett dokumentum. A pozitív tesztet produkálók valamennyien tünetmentesek, a hatósági előírásoknak megfelelően azonban mindenki házi karanténba vonult.

A milánói összecsapás visszavágóját még megrendezték a Mestallában, igaz, zárt kapuk mögött.

A Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé a párharcból az olaszok jutottak, miután oda-vissza legyőzték a Denevéreket. A San Siróban 4-1-re, Valenciában 4-3-ra nyertek Ilicicék.

Kiemelt kép: Maria Jose Segovia / NurPhoto 

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik