Nemzetközi foci sport

Ha Donnarumma eligazol, két kapus közül választ az AC Milan

A fiatal válogatott kapust marasztalná a Rossoneri, de ha távozik Donnarumma, nem esnek kétségbe a klubnál.

Olasz hálóőr érkezhet a Milanhoz, amennyiben Gianluigi Donnarumma, a Milan kapusa nem hosszabbítja meg 2021-ben lejáró kontraktusát – erről a calciomercato.com számolt be, kiemelve azt, hogy a Juventus és a PSG szeretné leginkább soraiban tudni a Rossoneri 99-esét.

Miközben Olaszországban továbbra is a koronavírus-járvány az elsődleges beszédtéma a sport területén is, azért a jól értesült szaklapok már a nyári átigazolásokkal is foglalkoznak. Az AC Milannal kapcsolatban ismét felvetődött a hír, hogy Gianluigi Donnarumma a Juventus és a PSG célkeresztjébe került. Ha a Rossoneri pénzt szeretne kapni a válogatott hálóőrért, akkor még a nyáron tető alá kellene hozni az üzletet, ugyanis a válogatott játékos kontraktusa 2021 júmiusában lejár. A klub elöljárói egyezségre törekszenek a futballistával és ügynökével, Raiolával, ám a döntés még várat magára.

A milánóiak mindenesetre már körbejárták a piacot, és felkészültek arra az eshetőségre, ha Donnarumma eligazol a San Síróból. Már két tervük is van a focista pótlására. Az egyik jelölt a Torino rutinos hálóőre, Salvatore Sirigu, a másik opció pedig a nápolyi Alex Meret. Előbbinek 2022-ben, utóbbinak 2023-ban jár le a szerződése klubjánál.

Kiemelt kép: MIGUEL MEDINA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!