Nemzetközi foci sport

A Bajnokok Ligája és az Európa Liga döntője is új időpontra kerülhet

A koronavírus-járvány terjedése miatt leállt csaknem a teljes európai futballélet, így természetesen a Bajnokok Ligája és az Európa Liga is. Mivel a sorozat egyenes kieséses szakaszában maradtak el találkozók, biztosan csúszik majd a végeredménye is. Ezt szem előtt tartva úgy néz ki, a döntőket új időpontra tette az európai szövetség (UEFA).

Az AS szerint egy hónappal csúsztatják el nagyjából a finálékat:

A június 24-i EL-döntő és a három nappal későbbre tervezett BL-döntő természetesen még tovább is csúszhat.

Kiemelt kép: Paul ELLIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!