Nemzetközi foci sport

Koronavírus: nem igaz, hogy Ronaldo kórházakká alakíttatja a hoteljeit

Bár bejárta a világot a hír, később cáfolták.

A Marca azt írta, Cristiano Ronaldo a koronavírus-járvány ideje alatt is bizonyítja, mindig is kiemelten fontos számára a jótékonykodás, a közösségek segítése. A járvány elől Madeirára visszavonult Juventus-sztár ezúttal hoteljeivel kíván segíteni a vírus elleni küzdelemben: a luxusépületeket kórházakká alakíttatja át.

A teljes szállodaláncára érvényes a döntés, az így kialakított egészségügyi intézmények szolgáltatásainak igénybevétele pedig ingyenes lesz.

Sőt, a spanyol lap azt is tudni véli, hogy CR minden ezzel kapcsolatos költséget magára vállal, így az orvosok és ott dolgozók fizetését is ő állja.

Frissítés:

Bár a hír bejárta a világot, az információ eredeti közlője cáfolta azt.

Kiemelt kép: Joana Sousa/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!