Nemzetközi foci sport

Meglőtte első gólját Lengyelországban Vida Kristopher

Tíz perc elég volt a csereként pályára lépő támadónak.

A Lengyel Kupa negyeddöntőjében a Lechia Gdansk 2-1-re legyőzte hazai pályán a Piast Gliwice együttesét, így bejutott a legjobb négy közé.

A hazaiak már 2-0-ra vezettek, amikor a vendégekhez beszállt a 73. percben a télen szerződtetett Vida Kristopher. A magyar támadónak mindössze 10 perc kellett a gólhoz, közelről vette be a kaput.

Ez volt a harmadik meccse új együttesében, korábban két bajnokin 16 percet kapott, azokon még nem talált be.

Vida a szerződése aláírása után azt mondta, szeretne bemutatkozni a válogatottban, ezért igazolt Dunaszerdahelyről a lengyel bajnoki címvédőhöz. Az ilyen góljai alighanem közelebb viszik céljához.

Bejelentkezett a válogatottba a magyar légiós
Vida Kristopher ezért igazolt a lengyel bajnoki címvédő Piast Gliwice csapatához.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!