Nemzetközi foci sport

Egyre nagyobb a felfordulás az Európa Ligában

Az AS Roma labdarúgócsapata nem tudott elutazni Sevillába az Európa Liga nyolcaddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésére, mivel Spanyolország március 25-ig nem fogad gépeket Olaszországból, és a klub nem kapott külön engedélyt.

Az olasz együttes azt közölte a Twitteren, hogy további részletek az európai szövetségtől (UEFA) várhatók majd. Később az UEFA bejelentette, hogy elhalasztják a találkozót.

Az AS Roma szerda délelőtt megtartotta utolsó edzését a találkozó előtt, majd 15.30-kor a Fiumicino repülőtérről különgéppel utazott volna az andalúziai városba. Az Európa Liga nyolcaddöntőjének első mérkőzéseit csütörtökön rendezik, a visszavágókat pedig egy héttel később.

Nem hajlandó Milánóban focizni a madridi csapat
Az Inter ellen játszana a Getafe, de azt kérik változtassák meg a helyszínt. Ha nem, akkor elfogadják a vereséget is.

A VfL Wolfsburg–Sahtar Donyeck, a LASK Linz–Manchester United és az Olimpiakosz–Wolverhampton Wanderers találkozókra nem mehetnek be nézők, míg az Internazionale–Getafe meccsre a vendégcsapat nem utazik el. Utóbbit szintén elhalasztják későbbi időpontra.

Kiemelt kép: Riccardo Milani / Hans Lucas

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!