Nemzetközi foci

Veterán csatárok szállítják a gólokat a Serie A-ban

A három csatár összesen 111 éves, de mint a formájuk mutatja, egyelőre nem lehet őket nélkülözni.
Goran Pandev, Zlatan Ibrahimovic és Fabio Quagliarella egyaránt betalált a hétvégi, Serie A-játéknapon. A három csatár összesen 111 éves, de mint a formájuk mutatja, egyelőre nem lehet őket nélkülözni.
Fabio Quagliarella számára alakult a legjobban a vasárnap: a 37 esztendős támadó a Verona ellen tudott duplázni, kialakítva a 2-1-es végeredményt. A Sampdoria egyébként hátrányból fordított, ezzel Ranieri csapata 26 pontjával a 16. helyen áll. A volt válogatott csatár a 77. percben akcióból, majd a 86. minutumban tizenegyesből volt eredményes. Az idei bajnokságban 21 fellépésen kilenc találatot jegyez, emellett kiosztott négy gólpasszt is.
A 36. életévében járó Goran Pandev a másik genoai alakulatot erősíti. Az ugyancsak a kiesés elől menekülő kikötővárosi brigád a San Siróban lépett pályára, és az észak-macedón támadó 7. percben szerzett találatával került előnybe. A végeredmény 1-2 lett, így a piros-kékek is jelenleg a vonal fölött tanyáznak. Pandev egyébként hetedik találatát szerezte az idei kiírásban.
Pandev gólja:
Zlatan Ibrahimovic is eredményes volt vasárnap, épp a Genoának talált be a 38 éves svéd legenda. Ez a gól azonban csak a szépítésre volt elegendő, így a Pioli-legénység továbbra is csak a 7. a Serie A-ban.
Kiemelt kép: MARCO BERTORELLO / AFP