Nemzetközi foci sport

Ritkán látható öngólt szerzett a Honvéddal bajnoki címet nyert védő

Nagy bajba kerülhet a román másodosztályban szereplő FK Csíkszereda, amely idei harmadik mérkőzésén is kikapott, ezúttal vasárnap hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett az FC Petrolul Ploiestitől.

A meccs a 82. percben dőlt el, amikor a vendégek jobb oldali beadásába Raul Palmes olyan szerencsétlenül ért bele a 16-os előtt, hogy a labda a lábáról magasan felperdülve áthullott saját kapusa felett is.

A 23 éves nagyszebeni születésű védőt Magyarországon is ismerhetjük, hiszen a Honvéd akadémiáján nevelkedett, két mérkőzésen játszott is az élvonalban, így 2016-2017-ben tagja lehetett a Marco Rossi vezette bajnokcsapatnak is. 2017 és 2019 között Kazincbarcikán játszott, tavaly nyáron szerződtette az erdélyi csapat.

Vereségükkel a csíkszeredaiak visszacsúsztak a kiesést jelentő 17. helyre.

Kiemelt fotó: fkcsikszereda.ro

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!