Nemzetközi foci sport

Reinier két góllal indította Madrid meghódítását

Letette a névjegyét a Real brazil tinizsenije.

Raúl együttese, a Castilla 4–0-ra diadalmaskodott a Coruxo ellen a Segunda B-ben, és külön öröm a madridisták számára, hogy megszerezte első (két) gólját Reinier Jesus, a nemrég igazolt brazil csodagyerek.

A 18 esztendős középpályás egyfajta keretbe foglalta a mérkőzést, hiszen a 9. és a 90. percben is bevette a rivális kapuját. A spanyol sztárklub harmincmillió eurót fizetett a Flamengóból érkező Reinierért, aki szombaton a harmadik találkozóját játszotta a Real Madrid B-csapatában.

Az első

A második

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!