Nemzetközi foci sport

Az Inter már Lautaro Martínez utódját keresi?

Timo Werner igazolásáról ír a sajtó.

Spanyol lapértesülések szerint az FC Barcelona vezetése eldöntötte, mindenképpen szükség van Lautaro Martínezre. Ha hihetünk a katalán Sportnak, az Inter argentin támadójáért hetvenmillió eurót kínál a Barca, valamint adná Nélson Semedót és Arturo Vidalt is.

Azt már a Mundo Deportivo újságolja, hogy az Inter javában keresi Lautaro utódját. A lap szerint a lipcsei Timo Werner került fel a radarra, aki Európa egyik legkapósabb csatára, szívesen látná a Liverpool, a Real Madrid és a Paris Saint-Germain is.

Az argentin válogatott Lautaro Martínez 21 bajnokin 11 gólnál jár ebben az idényben, a képességei mellett a kora szól mellette: mindössze huszonkét esztendős.

Kiemelt kép: GIUSEPPE MAFFIA / NURPHOTO

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!