Nemzetközi foci

Ibra gólja kevés volt, hazai pályán kapott ki az AC Milan

A SPAL 1-0-ra győzött vasárnap a Parma vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

A vendégcsapat sorozatban öt vereséget követően Andrea Petagna büntetőből szerzett góljával diadalmaskodott, és elmozdult az utolsó helyről. A zárt kapus találkozó 75 perces csúszással kezdődött, ugyanis a mérkőzés előtt percekkel az olasz sportminiszter, Vincenzo Spadafora azt mondta: a ligának el kellene gondolkoznia a találkozók törlésén, ugyanis ők állami szinten hiába tesznek meg mindent a koronavírus-járvány megfékezéséért, ha a szurkolók összegyűlnek és közösen nézik a zárt kapus mérkőzéseket.

Az AC Milan 2-1-es vereséget szenvedett a vendég Genoától. A milánóiak gólját a svéd fenegyerek, Zlatan Ibrahimovic szerezte.

Zlatan Ibrahimovic gólja:

Olaszországban április 3-ig zárt kapus lesz minden sportesemény a koronavírus-járvány terjedésének veszélye miatt a kormány szerdai döntésének értelmében. Az eredetileg a mostani hétvégére tervezett 27. forduló meccseit valószínűleg május 13-án játsszák le – írja az MTI.

Serie A, 26. forduló

AC Milan  -Genoa 1-2 (0-2)
Sampdoria – Hellas Verona 2-1 (0-1)
Parma – SPAL 0-1 (0-0)
Udinese – Fiorentina 18.00
Juventus – Internazionale 20.45

Kiemelt fotó: Alberto PIZZOLI / AFP

Olvasói sztorik