Nemzetközi foci sport

Parejo álomgólja nélkül nem lehet teljes a péntek

Esélytelen volt az Alavés kapusa.

Még a LaLigában is kevés olyan futballista akad, aki úgy képes meglőni a szabadrúgásokat, mint Daniel Parejo. A Valencia spanyol válogatott klasszisa a péntek esti bajnokin is varázsolt: meseszép bombával szerzett vezetést az együttesének.

Parejo a 34. percben villant, nagyjából tizenkilenc méterről varázsolta a labdát a jobb felső sarokba. Fernando Pacheco, az Alavés kapusa az esélytelenek nyugalmával repülhetett…

A 73. percben Edgar Mendez egyenlített, és miután a videobíró sem talált kivetnivalót az akcióban, a baszkok otthon tartottak egy pontot.

Spanyol bajnokság, 27. forduló

Deportivo Alavés–Valencia 1–1 (0–1)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!